Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

вівторок, 30 вересня 2008 р.

Разом краще...

...Народилась нещодавно думка - робити вишивані пари. Сорочку для чоловіка і сорочку для жінки. Для коханого та коханої. Для тата й для мами. Пара хороших сорочок для хороших людей. Щоб люди бачили, що це - пара. Що ці сорочки були зроблені Майстром лише для них...

Вони можуть бути різними за характером, переконаннями, віросповіданням... Але в цих сорочках вони будуть єдині. Вони пара. Він і Вона.

Знаєте про що я? Я про "Трипільську пару". Віднині (давайте врешті-решт про земне), ця пара коштуватиме 1000 гривень. Це при тому, що поодинці "Трипільськи" вартують кожна по 600 гривень. Ми нещодавно презентували "Трипільську пару". Я особисто досі під враженням. А далі Вас чекають нові сюрпризи! :)

-------------------------------------------------------------------------------------
світлина з ресурсу i22.beon.ru

Немає коментарів: