Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

середу, 1 жовтня 2008 р.

А в нас знову поповнення!

А в нас нове поповнення! Ярка зробила веселу таку безрукавку - світлу, веселу, теплу. З червоними та зеленими кутасиками. Називається "Станіславська коломийка". Станіславська - бо живемо ми в славному місті Станіславі (Станіславові, якщо на польський кшталт), який пізніше було перейменовано на Івано-Франківськ. Коломийка - бо вийшла вона така ж весела і задириста як гуцульська коломийка.



Вона пасуватиме як до джинсів, так і до спіднички. Під низ можна одягати все, що забажає душа і Ваша фантазія бо кептарик - річ невибаглива, його носили і влітку і взимку. Влітку він рятував від холодних гірських ночей, а взимку допомогав зберегти тепло.

Виконаний зі світлої вовни, кептарик відмінно комбінуватиметься з будь-якими сорочками, блузками або гольфом. В кращих гуцульських традиціях, камізелька оздоблена по краях металевими галунами ("пістонами", як їх називають гуцули)



Світлий кептарик додасть настрою та зігріє прохолодними осінніми днями. Сьогодні "Станіславська коломийка" вже була готова, і, незважаючи на похмурий ранок, фото вийшли досить веселі :)



Орієнтовна ціна "Станіславської коломийки" - 600 гривень. Для замовлення напишіть відгук, або звертайтесь на e-mail, що вказаний у профілі.

Немає коментарів: