Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

четвер, 23 жовтня 2008 р.

У нас оновлення! :)

Процес створення та народження нової колекції такий ж інтимний, як зачаття та народження дитини. Підгледіти, як працює художник - неможливо. Легше побачити як розквітає папороть в ніч на Купайла.

Але коли автор приносить новий проект, або вже вишитий взірець для нової сорочки чи комплекту, відчуваєш щось... Подібне відчувають, напевне, молоді татусі, коли їхні половинки показують їм новонароджене маля у вікно пологового будинку...

Отже, відкриваємо новий сезон у "Майстерні одягу Ярини ЖУК"!

В цьому сезоні ми зігріємо душу й тіло "Станіславською коломийкою", "Едельвейс" або, як кажуть гуцули – шовкова косиця додасть елегантності та оригінальності і на офіційних зустрічах, і на побаченні. Подільські "Дзвіночки" –наша пропозиція шанувальникам витонченості і класики. "Трипільська пара" – повна гармонія для закоханих і рідних...

Бажання бути "не таким, як усі", зазвичай властиве неординарним особистостям і просто хорошим людям.

Ми Вам допоможемо! :)

------------------------------------------------------------------------------------
світлина з ресурсу jake.hiblogger.net

1 коментар:

Анонім сказав...

Гарно написано...