Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

вівторок, 28 жовтня 2008 р.

Гарна новина для чоловіків!

Ми пропонуємо вашій увазі аж три нові сорочки для чоловіків. Нарешті нам вдалось попвнити пропозицію для мужчин. Отже, починаємо на вдих-видих:

1. "Сонячна" - частина комплекту "Сонячна пара". Наші городенківські сонечка виявились дуже популярним орнаментом. На прохання одного з наших клієнтів ми зробили доповнення до раніше створеної сорочки з весняної колекції.


Сонцеворот та інші солярні знаки популярні, як і дві тисячі років тому :)


2. Робоча назва "Козацька". Улюблені городенківські мотиви, Івано-Франківщина (в барвистому і водночас суворому Прикарпатті інших і не буває!). Сорочка для темпераментних і мужніх чоловіків. Приєднуйтесь!



Якщо ви раптом побачите на світлинах монгола у вишиванці, це не оптичні фокуси. Це й справді монгол... :)



3. Робоча назва цієї розкішної сорочки "Подільська". Незабаром очікуйте жіночу пару до неї. Створена за мотивами візерунків Східного Поділля. Сорочка для врівноважених, спокійних і впевнених у собі мужчин.


В такій сорочці точно не схочеш ні з ким сваритись. Усі проблеми та суперечки вирішуються миром :)



Якщо вас цікавлять ці сорочки, просимо звертатись на е-мейл, вказаний у профілі, скористайтесь комент-формою на нашому сайті http://www.skrynya.com/

2 коментарі:

Анонім сказав...

Чудові сорочки і дуже гарні коментарі.

YZ Fashion Studio сказав...

Дякуємо! :)