Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

пʼятницю, 3 жовтня 2008 р.

В цьому пості ані слова про вишивку! :)

Власне, це вже друга презентація альбому «тиХИЙ» - перша відбулася в клубі «Докер-паб» у Києві ще 25 числа. Однак за словами очевидців, що побували там, львівська вечірка вийшла більш неформальною.

Спочатку, поки Віті не було, поговорили з продюсером Олегом Збаращуком про наші спільні справи. Олег нервувався і вирішував питання на рівні «чому не можна клеїти на скотч плакати гурту на стіни» і «чому закривають вихід з бару на вулицю, перекриваючи музикантам доступ до автобусу». В продюсера нервова робота – однозначно.

Нарешті приїхав Вітя


Ми трохи поспілкувались (вже не по справах). Після sound-chek була прес-конференція, яку ми благополучно прогавили, спілкуючись з дружиною Віктора Танею та улюбленою Тещею.

Бар «Пікасо» тішив своїми пропозиціями.

Незважаючи на біду з кухнею, балкони для журналістів (ліворуч від сцени) і VIP-гостей (праворуч), тішили своїм асортиментом.

На стійці Вітіного мікрофону було пов’язано щось біле. Усі гадали, а чи не пов’язано це з піснею «Білі Троянди»? Все виявилось набагато прозаїчніше – це рушник, яким Вітя витирав трудовий піт з чола.

На сцені відбувалось «вісьолоє бєзобразіє». Відривались, хто як може. Ян Нікітчук (труба) і прапорщик Сергій Шамрай (тромбон) показували чудеса синхронного вар’ятства, особливо замап’яталось одночасне падіння на спину в фіналі однієї з пісень. Кльові пацани, що ж тут скажеш… :)

Розстановка сил на сцені була така


Вітя співає «..о-ой, тиХУЮ…» («Ой, піду я на гору крутую, заспіваю я пісню тихую») – беззаперечний хіт альбому.


А Таня тим часом чемно чекає на чоловіка у VIP-ложі.


При виконанні хітів «Білі Троянди», «Олені» та «Ukrainian фолк-панк», зал просто шаленів. Атмосферу свята створив самогон, яким частувалі дорогих гостей прямо при вході. Закушували салом та хлібом.

На танцполі разом з батьками клубились і дітки


Словом, вечірка вдалась! Додому змість обіцяного «в сьомій-восьмій вечора», ми прийшли опівночі…
Про результати співпраці Майстерні з гуртом «ТІК», поділимось в блозі незабаром :)

Немає коментарів: