Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

пʼятницю, 3 жовтня 2008 р.

Презентація нового альбому гурту "ТІК" у Львові

День другого жовтня промайнув непомітно (вже півгодини, як третє). Щойно ми повернулись з презентації нового альбому "тиХИЙ" відомого гурту "ТІК". Дійство відбувалось у львівському клубі "Пікасо" (або в народі "Пікашка")

Чесно кажучі, приїхали туди: по-перше - до друзів Віті та Тані Бронюків, відзначити досягнення гурту - новий альбом. По-друге - по справах (по яких саме поки що не говоритимемо - самі побачите незабаром :). І по-третє - подивитись власне на саму презентацію. (Ну, думаємо спочатку переговоримо там по справах, а потім зробимо пару фоток та потопаємо... Ага...)

Але, спочатку справи, потім Вітя приїхав, потім Таня і пішло-поїхало... Третє з другим помінялись місцями (бо друзі - це святе!), і ми здорово відірвались. Народ в клубі ковбасився так, що тупіт ніг на танцполі був відчутний аж на балконах.

Музика нового альбому дуже позитивна. Рекомендую "Ukrainian фолк-панк" - всидіти неможливо! Як сказав Вітя: "Той, хто не танцює - той Кіркоров!" :)

Сьогодні ж обіцяємо докладний репортаж з презентації - буде цікаво! :)

Немає коментарів: