Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

суботу, 20 вересня 2008 р.

Що новенького?


на світлинах: Ярина ЖУК в сорочці з нової колекції. (при розробці візерунку використано мотиви вишивки Поділля)

...Нова колекція не за горами. Масовість - не наша фішка. Закінчився сезон - припиняється виробництво моделей зі старої колекції, до уваги відвідувачів презентується нова. Відшили певну кількість виробів - закриваємо лінію. Ймовірність зустріти дві однакових, наприклад, сорочки нашого виробництва на теренах України впевнено низька - майже нема такої їмовірності. Вишиваний одяг - товар винятковий. Для більшості покупців важливий не тільки візерунок, тканина та кольори вишивки - не на останньому місці стоїть ексклюзив.

Саме тому, усі без виключення моделі старої колекції на сайті http://www.skrynya.com/, відправляються в архів. А їх місце займає нова колекція, що старанно випещена автором.

Ми також можемо створити орнамент, сорочку, чи костюм безпосередньо для конкретної людини. В такому випадку річ 100% ексклюзивна. Привідкрию маленьку таємницю: саме тоді, коли модельєр створює виріб безпосередньо "під замовника", під колір його шкіри, волосся, очей, під його характер та темперамент, коли модельєр не затиснутий ні в які рамки, та має повну свободу дій, саме тоді виходять найкращі вироби.

Робота над новими візерунками, орнаментами, над новими моделями та колекціями - річ інтимна. Майстер ніколи не розкриває своїх таємниць та методів роботи. Але сам процес чаклування над новими моделями, кухня виробництва - завжди цікава.

І не виключно - що саме в цьому блозі Ви першими дізнаєтесь про усі новинки першими, ще до того, як колекція буде виведена на сайт.

Немає коментарів: