Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

понеділок, 29 вересня 2008 р.

Презентуємо комплект класу "люкс"

Лемківщина — найзахідніший регіон України. Займає західну частину Карпат по обох схилах так званих Низьких Бескидів. Лемки - романтики гір, співаки полонин та поети стрімких річок.

"Справного газду видно по вівцях, вправну господиню видно по чоловікові" - говорили лемки. Перефразуючи народну мудрість, скажу: "Справного Майстра видно по вбранню. Якісний одяг видно по матеріалах".



Презентуємо до Вашої уваги новий комплект "Кам'яна квітка" (назва робоча і на основному сайті може бути змінена). Ансамбль складається з камізельки та спідниці. Безрукавка виконана з шестяної тканини від Roberto Cavalli. Обабіч V-подібного вирізу та на спині - авторський візерунок за традиційними лемківськими мотивами.



Спідниця - Світло-сіра тафта від Nina Ricci затягнута на широку гумку попереду та позаду. Це імітує фартушок з запаскою чи зав’язками. Вишита попереду (позаду вишивки немає – негоже сідати на візерунки :)


Під безрукавку рекомендовано сорочку з натурального шовку "дюпіоні" (чекайте незабаром). Сорочка буде вишита такими ж лемківськими мотивами, що створюватиме довершеність ансамблю. Крім того під безрукавку можна одягати гольф чи блузку з власного гардеробу.



Це скоріш не повсякденний, а представницький одяг, який буде до лиця як бізнес-леді під час важливої зустрічі, так і творчій особі під час виходу у світ.

P.S. Незабаром комплект "Кам'яна квітка" буде викладений на основний сайт Майстерні. А поки що він доступний тільки в блозі :)

2 коментарі:

Анонім сказав...

А сколько он будет стоить? И можно ли заказать? Юнга

YZ Fashion Studio сказав...

Дякуємо за проявлений інтерес! :) "Кам'яну квітку" можна замовити хоч зараз. Ціна коливатиметься в залежності від комплектації костюму (разом з шовковою блузкою він вартуватиме 2600 гривень, якщо без - 1600. Сама блузка вартуватиме 1200). Разом - дешевше. Для замовлення комплекту звертайтесь на e-mail, що вказаний в профілі :)