Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

вівторок, 16 вересня 2008 р.

"Обережно, двері зачиняються!" Поїхали...

...Згадайте, скільки разів Ви давали собі обіцянку почати з понеділка нову справу, кинути палити, зайнятись фітнесом, просверлити в стіні нову дірку для карнизу, почати нове життя? (Потрібне підкреслити). А тепер згадайте, скільки разів вам це вдавалось...

Не знаю, в кого як, але в мене з понеділком завжди були проблеми. Тому що понеділок, як відомо - день важкий. Чому? В нас, понеділок взагалі - день знаковий. Початок робочого тижня... Але. Є одне "але". Дивимось уважно на назву - "по-неділок", тобто день "після неділі". Всього лише. Не більше не менше. Всього лише день "після неділі". А неділя, як відомо, день дуже важливий. Це, як на мене - найголовніший день тижня - день спілкування з родиною, (недарма в країнах Європи та Америки, тиждень починається з неділі, а не з понеділка). Вільгельм Завойовник, імператор Священной Римської Імперії, говорив: "Залишимо неділю Богові, понеділок ворогам, а вівторок залишимо собі!"

Тому існує повір'я, що усі важливі справи треба почнати з вівторока. Саме тому, я саме сьогодні, 16 вересня 2008 року, відкриваю нову еру в спілкуванні з Вами, наші дорогі читачі!

В новому блозі Майстерні Ви побачите:

  • нові моделі майстра Ярини Жук (те, що зараз присутнє на сайті - не межа фантазій. Буде краще - обіцяємо!)
  • новий погляд на українські та світові модні тенденції, (не завжди коректний та цензурний - задздалегідь вибачаємось).
  • деяки виробнчі таємниці нашої Майстрені (таємниці, зазвичай, для того і існують, щоб про них ніхто не здогадався - тому для особливо уважних та кмітливих, буде окремий бонус).
Оскільки це блог, а не строго регламентоване видання - буде багато емоцій та зовсім неочікуванних речей... :) Яких саме - дізнаєтесь вже від завтра!

3 коментарі:

Анонім сказав...

Вітаю зі стартом!

nosiknata сказав...

одне погано - купа помилок орфографічних! це спеціально, чи...?

YZ Fashion Studio сказав...

to nata: Дякуємо за прискіпливе ставлення до нашого блогу. Помилок намагатимемось не припускатись. Бажаємо успіху!