Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

четвер, 30 жовтня 2008 р.

На роботу - як на свято

Вишивана сорочка для повсякденного носіння? Легко. Навіть якщо у Вашому офісі строгий dress-code. Презентуємо до Вашої уваги лінію сорочок, з робочою назвою "Патріоти у підпіллі". Це жарт, звісно ж. Давно пройшли ті страшні, без перебільшення, часи коли за вишиванку можна було потрапити до буцегарні.
Але національний одяг та бізнес-стиль не завжди перетинаються - це нормально. Ми вирішили все ж таки поєднати те, що не поєднується і започаткувати новий, український бізнес стиль.

Якщо піджак поверх сорочки, вона виглядає як звичайна офісна. Але варто комусь сказати "Слава Україні!" - і під піджаком розквітають чарівні візерунки на основі щирих подільських мотивів - "Героям слава!"



Кожна сорочка пошита від початку до кінця в Майстерні. Можна, звичайно, піти шляхом найменшого опору, придбати готові сорочки та вишити на них, але якість сорочок, що пропонує більшість сучасних магазинів нас не влаштувала. До того ж, з сорочок власного виробництва, можна створити лінійку. Наприклад, це варіант "Патріота" в чорному.



Візерунок піднімається від пояса до самого плеча.


Чим зручна серія, так це тим, що на кожен робочий день, (залежно від кольору піджака, настрою, або події), можна одягати сорочку визначеного кольору. Це універсальний білий.


Справжньому джентельмену ніяк не можна без запонок!

Виріб від дизайнера, пошитий на спецзамовлення - це ознака високого статусу. А Ваш високий статус створюєте Ви і Ваші вчинки.

P.S. За творчу ідею для створення такої лінії щиро дякуємо нашому постійному клієнту з Києва, панові Анатолію! :)

4 коментарі:

Анонім сказав...

Вітаю!
Ще раз мушу висловити захоплення шикарними ідеями і виконанням! А сорочки "Патріот" - це просто супер!!!
Але постає практичне зустрічне питання: коли і як можна буде їх замовити, бо на сайті їх ще немає:(
Ми з задоволенням замовили одразу дві - будуть чудові подарунки нашим близьким, у яких якраз ювілеї!
Наталка Ільчишин (за мейлом - злата), ваша львівська клієнтка:)

Анонім сказав...

Щиро дякую за вашу роботу та приємний сюрприз. Бажаю творчого натхнення та добра і благополуччя. Чекаю з нетерпінням кур"єра з Вашою красотою. Анатолій.

YZ Fashion Studio сказав...

пані Наталя, якуємо за те, що цікавітесь нашими новинками! Замовити можна як на e-mail, що вказаний в профілі, так і просто тут, у коментарях! Ми зв'яжемось з Вами.

YZ Fashion Studio сказав...

пане Анатолію в скорому часі Ви зможете потішити красотою оточуючих! :)