Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

понеділок, 4 січня 2010 р.

Нам пишуть :)

Вироби Майстерні вже третій рік поспіль розходяться не лише всієюУкраїною але й по всьому світу! Тільки минулого року ми вдвічі збільшили обїєми виробництва, сподіваємось не втратити темпу і цього року!

Крім України (не залишилось, здається, жодного великого міста, де б не були присутні вироби Майстерні одягу Ярини ЖУК), наші сорочки, сукні та костюми носять у Австралії, США, Канаді, Німеччині, Франції і багатьох інших країнах.

Ось, наприклад, сорочку "Осіннє небо", та комплект "Вечірня зоря" з колекції "Під знаком Писанки", одягають в Бостоні (штат Массачусетс, США). Юрко та Наташа люб'язно надіслали нам свої світлини :)









Наталі дуже пасує комплект "Вечірня зоря" - спокійні, природні кольори, чудово виглядають на фоні живої природи, не дисонуючи, та не відволікаючи увагу від власниці комплекту :) "Кольори землі" - коричневий та бірюзовий, стали хітом минулого року. І орієнтація на "природні" кольори триматиметься також і протягом цього модного сезону.
"Осіннє небо" також виконана в спокійних кольорах - небілений льон, неяскраві, приглушені тони похмурого осіннього неба.

Минулого року ми вперше почали робити святкові комплекти - на весілля, на хрестини та на перше причастя.
Ми раді, що саме наші вироби обирають для таких урочистих моментів.

Наша маленька клієнтка зі Львова Олеся, обрала собі світленьку сукенку "Квіткові польоти" для свого першого причастя. Ось вона на фоні храму Різдва Пресвятої Богородиці у Львові :)


В нас також одягаються цілі родини - наприклад, родина Приходько з Києва. "Родинні" комплекти набувають популярності, адже це один з атрибутів міцної, щасливої сім'ї :)



Ми любимо та поважаємо своїх клієнтів - і вони відповідають нам взаємністю! :)
З Новим Роком та Різдвом!
Веселих свят!

2 коментарі:

Анонім сказав...

Привіт, Яринко! Ба, світ тісний - Оксанка Приходько - моя однокурсниця!!! Наталія Литвиненко, Київ.

YZ Fashion Studio сказав...

Вітаю, Наталю!
Як кажуть - не світ тісний, а прошарок вузький :)). Не можу пояснити словами, що саме єднає наших шанувальників. Вони такі різні і водночас дуже подібні. Але при ближчому спілкуванні - усі вони дуже щирі та доброзичливі.
Ярина Жук