Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

середу, 27 січня 2010 р.

Нове. Елітне. Гетьманське.

Продовжуючи недавню тему про серію "Гетьманських" сорочок, презентуємо чоловічу та жіночій варіанти цієї вишуканої серії.



Це жіноча сукня "Гетьманська". Розкішна вишивка за мотивами візерунків козацької старшини на білому полотні, чорними та білими нитками (чорні по пазушці, подолу та уставці, та білі по рукавах). Це вбрання гідне справжньої гетьманші!



Такі візерунки використовувались для оздоблення вбрання козацької старшини у XVII - XVIII століттях. Це справжнє надбання українського народу.



По низу рукавів - ажурна біла вишивка. Білі лілеї додають жіночності та загадковості. Немов крила в лебідки :)
А на кожну білу лебідку завжди знайдеться чорний лебідь. Чи то шуліка :) Ну, кому як :)
Словом, тепер справа за гетьманом:



Поки що ми виставляємо так звані "робочі" фото, для того, щоб ви, шановні, змогли якнайскоріш подивитись на нову модель. Згодом будуть виставлені фото вже на моделях, тобто на красивих вуйках та цьоцях :)
Сорочка для гетьмана виконана на чорному полотні з використанням білої вишивки та срібної фурнітури.



Така сорочка підкреслює статус господаря. Адже мотиви козацької старшини, у старі часи гідна була носити тільки еліта. Вишивка присутня як на пазушці, рукавах, та манжетах, так і на спині.



Але, обираючи одяг, неважливо, casual чи haute couture, варто пам'ятати - не треба дозволяти одягу носити себе. Будь який одяг є лише додатком та окрасою вашої особистості.


Немає коментарів: