Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

понеділок, 15 червня 2009 р.

Перше Причастя. В двох частинах.

Перші Причастя :)
(наш досвід)

Не так давно ми один за одним отримали дуже гарні, світлі замовлення - одяг до Першого Причастя.
Перше замовлення прийшло з Києва - для групи дітей що причащались у храмі Василія Великого що на Вознесенському узвозі. Друге - від наших добрих друзів - для дівчинки Настусі.

З огляду на те, що була в розпалі робота над новою колекцією, ми все ж взялись за них. Фантастичне задоволення - робити вбрання для таких важливих подій!

Частина перша - Київ, 17 травня 2009

Сюрпризом для нас стало те, що у групі дітей у Києві причащалось багато дітлахів з гучними прізвищами. Наприклад, доньки Президента Віктора Ющенка та "помаранча" В'ячеслава Кириленка.

Зрештою, Майстерня про це дізналась лише згодом. Ми ж щиро вдячні нашим замовникам за задоволення працювати з таким цікавим і позитивним проектом.

Ось як проходило це дійство. Наш кореспондент передає з місця подій :)


перед причастям


Янголя


Дівчатка є дівчатка :)


головна мама України Катерина Чумаченко-Ющенко з доньками - Христинкою та Софійкою


Діти як діти :)

Частина друга - Івано-Франківськ, 24 травня 2009

Настуся - дочка наших друзів - Яреми та Наталі Стециків, людеї талановитих та неординарних ;) (Про Ярему, вокаліста та директора по тарєлкам славнозвісної групи "Перкалаба" (дехто з них, старшенно не любить слово "гурт") можно почитати тут ).

Ну так ось. Ось що виходить, коли сукня для такої урочистої події розробляється власне саме під головну особу дійства :) Ця модель так і називається - "Насточка" :) Наш кореспондент передає з Прикарпаття:


Настуся і "Насточка"


головна особа свята задоволена - це головне :)



З такою моделлю фотографувались усі козаки! :)

Отже, наступним проектом буде модель "Насточка - 2" - комплект на випускний, а далі буде вже "Насточка - 3" - весільна сукня :)

Якщо Вам щось сподобалось - пишіть, і ми щось придумаємо і для Вас! :)

Немає коментарів: