Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

суботу, 29 серпня 2009 р.

Усім добрим людям присвячується :)

За два роки роботи на нашому шляху траплялось багато людей. У цьому пості ми б хотіли згадати і подякувати усім небайдужим, котрі допомагали нам. Усім, хто словом чи ділом підтримували нас і не давали зупинитись на досягнутому.

Перед усім, вдячні нашому першому представнику у смт. Східниця - крамниці "Декорум" та особисто Світлані ЖУК. Це був наш стартовий майданчик. Але саме там ми зрозуміли, що рухаємось у правильному напрямку. Що те, що ми робимо - подобається і потрібне.

Дякуємо Лесі ДІДИК з Трускавця, нашому другому представнику за те, що не побоялась зв'язатись з молодим колективом та, ще зовсім невідомим брендом. Щиро вдячні. Досвід Трускавецької крамниці навчив нас працювати з об'ємами, що постійно збільшуються. Лесю - дякуємо вам за терпіння!
   
Щиро вдячні Наталці ЛИТВИНЕНКО з Києва та її подрузі з "Газети по-українськи", адже саме там з'явилась перша згадка про нашу творчість. Дякую, Наталю та Ірино (поправте, якщо ми помилились з іменем).

Щиро вдячні виданню "Наше весілля" та головному редактору Лесі КІЧУРІ за відмінну статтю та гарні слова.
Окрема подяка видавництву "Навчальна книга Богдан" та особисто панові Богдану та пані Наталії БУДНИМ. За допомогу у проведенні першої презентації на день Варвари Вишивальниці у грудні 2008 року. За допомогу у проведенні другої презентації цьогорічної нової колекції "Під знаком Писанки". Дякуємо за щире вболівання за долю Майстерні та безкорисну допомогу. Ми цінуємо це.

Дякуємо Наталці ДМИТРІВ за щире вболівання, щирі емоції та допомогу в проведенні презентації  цьогорічної колекції "Під знаком Писанки", за знайомство з чудовими і цікавими людьми, за отримане задоволення від роботи над візерунками до Першого причастя.

Дякуємо родині СТЕЦИКІВ за підтримку та просуванню нашого бренду на Прикарпатті.

Дякуємо отцю Василю та Храму Василія Великого що у Києві за теплий прийом, сприяння та допомогу у проведенні, уже згаданої презентації у Києві, за нашу одноденну виставку та за крамничку при Церкві. Ми дуже сподіваємося, що зможемо бути корисні церкві та парафії.

Ми хочемо подякувати пані Людмилі КОМАРНИЦЬКІЙ зі Львова за ентузіазм та величезне бажання працювати саме з нами. Сподіватимемось на плідну співпрацю. Згодом ми детальніше розповімо про це у блозі.

Оглядаючись назад, ми можемо з певністю сказати - нас оточують щирі та доброзичливі люди. Саме вони штовхають нас уперед. Саме вони не дозволяють нам опустити руки, коли настають складні часи.
    
Ми просто хочемо вам подякувати за те, що ви є.
Ми, також, не можемо оминути увагою наших критиків. Адже, хоч критика і не завжди приємна, але вона відсікає гострі кути. Як було сказано у попередньому пості - завдяки їй ми стаємо кращими.
  
Дякуємо!
        
Колектив Майстерні. Ми працюємо для вас.

2 коментарі:

Unknown сказав...

Дорога Майстрине Яриночко!!!! Ти (ми ж наче були на "ти") не помилилась з іменами! Я якось по-дитячому зраділа, раптом надибавши подяку мені та моїй Ірині у твоєму блозі! Неймовірно - ти пам"ятаєш! Чудо! я теж тішусь своєю (твоєю) вишиванкою і заглядаю на сайт у нові колекції. Ти неймовірна! Натхнення тобі й однодумцям, здоров"я твоїй родині і всім, хто дорогий серцю. Сподіваюсь, ще матимемо нагоду контактувати. Успіхів!!!
Наталія Литвиненко, м. Київ.

YZ Fashion Studio сказав...

Дякую, Наталю! Ми намагаємось не забувати безкорисних і щирих людей. Ви були одними з перших, хто приклав зусиль для того щоб про Майстерню дізналось більше народу. У мене особисто залишились дуже класні враження від нашого спілкування, тому сподіваюсь що ми ще неодноразово матимемо нагоду порозмовляти наживо :)
Ярина