Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

пʼятницю, 28 серпня 2009 р.

Весілля

(наш третій досвід)

Якщо в попередньому весільному проекті модельєр мала свободу у виборі фасону та візерунку, то друге весільне замовлення, над яким Майстерня одягу Ярини ЖУК працювала цього року, надійшло з конкретними установками.

Цього разу ми створювали весільну сукню.

Кожен модельєр хоч раз у житті повинен пошити класичну весільну сукню. Ярина ЖУК не стала виключенням з цього правила. Сукня для нареченої Ганникольру вершків , з декольте,на основі корсету та зi шлейфом. Виготовлена вона з 5 видів тканин. Верхня тканинавишитий та оздоблений бісером гіпюр, оздоблений оборками з фатіну, ліф – драпірований стрейч-фатіном. Основа сукні – атласна, нижні спідниці – з віскози та 12 шарів збираного фатіну.

Довершували вбрання білі рукавички та довжелезна фата. Усі роботи з гіпюром були зроблені вручну, за допомогою прозорої жилки – щоб шви не кидались в очі. Робота була складна технологічно, майже Haute Couture. Ми дуже стрались і, сподіваємось, наречена залишилась задоволена нашою роботою.

Від усього серця бажаємо молодятам справжнього родинного щастя, здоров’я та достатку!

Немає коментарів: