Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

пʼятницю, 28 серпня 2009 р.

Про доставку наших виробів

Ось і настав час торкнутись такої актуальної теми, як здійснюється доставка наших виробів від Майстерні до Клієнта.

Провівши "роботу над помилками", ми викристалізували правила доставки.

Доставка виробів клієнтам в межах України відбувається виключно компаніями перевізниками. Нижче даний перелік таких компаній. (Усі посилання активні. Перейшовши за посиланням, Ви попадаєте на сайти компаній перевізників, де вказані телефони, адреси представництв та правила перевезень).

Схема відправки проста. Готовий виріб доставляється з Майстерні в  представництво компанії-перевізника. В компанії вантаж оформлюється. Відправникові видається бланк, на якому вказано номер декларації, або код пакунка. Як правило він складається з комбінації цифр ( у деяких випадках можуть бути присутні і літери). Відправник (представник Майстерні), повідомляє клієнта про дату відправки, та номер декларації або код пакунка. Маючи такі дані, Ви легко можете прослідкувати усі стадії доставки свого замовлення телефоном, або на сайті компанії перевізника. Таким чином легко уникнути непорозумінь при доставці, і застрахувати себе від різних неприємних ситуацій.

Мушу зауважити, що для отримання вантажу Ви маєте відвідати представництво компанії у своєму місті і, заповнивши бланк, отримати вантаж.

Якщо у Вас немає часу та бажання їхати до офісу компанії, замовляйте доставку кур"єром (такі послуги надають, "Нічний експрес""Міст" та "Автолюкс").

За межі України вантаж доставляється компаніями DHLUPS та "Росан" за рахунок клієнта.

Безкоштовно відправка здійснюється виключно через компанії "Гюнсел" та "Укрпошта". Відправка рештою компаній - за кошти клієнта.
Майстерня не відправляє вантажі потягами, автобусами, маршрутками та літаками.


  • Майстерня одягу Ярини ЖУК не відповідає за умови, правила та терміни доставки виробів компаній-перевізників. В той момент, коли виріб потрапив до компанії - за нього відповідає фірма-перевізник. 


  • Майстерня не відповідає за терміни та умови зберігання виробів та пеню компаній-перевізників. 


  • Майстерня наголошує, що служби доставки зазвичай зберігають безкоштовно пакунок від 1 до 3-х діб. Далі за зберігання нараховується пеня. Майстерня також не має відношення до нарахувань і не може персонально попереджати про наявність та розмір пені. Будь-ласка, усю інформацію шукайте на сайтах обраних Вами перевізників.


  • Дякуємо вам за зауваження. Будьте певні - вони змінюють нас на краще

    З повагою, Ярина Жук та колектив Мастерні Одягу.

    Немає коментарів: