Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

понеділок, 7 вересня 2009 р.

Східниця. Трускавець. Київ. Тепер і Львів.

Відтепер Майстерня одягу Ярини ЖУК представлена у Львові! У культурній столиці України нас презентує мультибрендовий бутік «Arcobaleno».


Крамниця складається з двох залів. В першому - відомі європейськи марки «Armani», «D&G», «Canali», «GFF», «Cartier», та інші. А в другому залі – вироби Майстерні одягу Ярини ЖУК.


Потрапивши в цей зал Ви опиняєтесь в особливому чарівному світі Майстерні. Усі речі, за нашою доброю традицією, можна помацати та приміряти – до Ваших послуг дві примірочні кабінки.

Вас приємно здивують ціни та асортимент.


У нас Ви не знайдете сувенірної продукції, яку пропонують на львівському Вернісажі та інших крамничках для туристів.

У нас Ви знайдете дизайнерський одяг, в якому Ви доречно виглядатимете і на урочистих прийомах, і на святах, і в офісі, і на щодень.


Крамниця «Arcobaleno» знаходиться в центрі міста за адресою Фредра 4а. (вуличка, що з’єднує вулиці князя Романа та бульвар Шевченка).
Ласкаво просимо!

Немає коментарів: