Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

четвер, 24 вересня 2009 р.

Осінній врожай

Літом в садах зріють ароматні яблука. А в уяві модельєра зріють нові моделі. Все за правилами. Все як треба.

Отже, саме зараз, восени, маю честь презентувати до вашої уваги нову сорочку, яка називається просто - «Сорочка з бабциної скрині».



Складний квітковий візерунок, з використанням дев’яти кольорів, вільний крій, виріз, та широкий рукав – все це нагадує старі сорочки, які десятиліттями зберігаються у бабциній скрині як дорогоцінна сімейна реліквія.



Тільки «Сорочка з бабциної скрині» від Ярини ЖУК, на відміну від старовинних артефактів, витримає і прання, і яскраве сонце, і щоденне одягання :)



На світлинах Наталка СТЕЦИК, з четвертим СТЕЦИКОМ молодшим у животі. Історичний кадр.



P.S. Яблука наші.

P.P.S. До речі, сорочка не була розрахована на пань в цікавому стані. Але так сталось, що сорочка у нас вийшла «на усі випадки життя» :)

P.P.P.S. На світанку 25 вересня 2009 року, Наталка народила СТЕЦИКА IV, вагою 3700. Не в одних нас врожай. Вітаємо!

Немає коментарів: