Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

суботу, 17 липня 2010 р.

Чим «Майстерня одягу Ярини ЖУК» відрізняється від ательє?


Майстерня одягу Ярини ЖУК має стосунок до одягу.
І ательє має стосунок до одягу.
Це єдина і основна причина, за якою нас часто плутають з простим ательє.
Але головна відмінність полягають в тому, що ательє шиє одяг НА ЗАМОВЛЕННЯ, а Майстерня одягу Ярини ЖУК створює ДИЗАЙНЕРСЬКИЙ одяг.
Тобто в ательє, клієнт ЗАМОВЛЯЄ собі одяг з урахуванням власних побажань, амбіцій, фінансового становища та життєвих обставин.
А звернувшись до Майстерні одягу Ярини ЖУК, клієнт ОБИРАЄ те, що ПРОПОНУЄ йому модельєр. 

Часто бувають ситуації, коли клієнт просить: «А можна мені на цій сорочці змінити візерунок, мені фасон подобається, а візерунок я хотіла б отакий…» або: «все подобається, а можна мені замість манжетів уставку?...». Буває і таке: «Я придумала собі візерунок, ви можете зробити сорочку з моїм візерунком?...»
Усім тим, що перелічене нагорі, Майстерня не займалась, не займається і не займатиметься ніколи. Для цього існують ательє.
А в Майстерні завжди будуть авторські сорочки від Ярини ЖУК,
Але це не означає, що ми не виконуємо індивідуальні замовлення. Буває така ситуація: «Я хочу чогось незвичайного, того що буде зроблено спеціально для мене і буде лише в мене!...» - таким клієнтам ми можемо допомогти.


Андрій Федоров, директор креативної агенції «Сахар», один з найкращих бренд менеджерів України, великий прихильник літери «Ф». От і сорочка йому дісталась відповідна :) Такої точно ні в кого більше не буде!


При індивідуальному замовленні враховуються уся інформація, яку модельєр отримує від клієнта: від кольору очей до особливостей характеру. І в результаті виходить виріб, що створений спеціально для того, хто його носитиме. Його друга шкіра, так би мовити. (Ті, хто отримав від модельєра такий ексклюзивний виріб, використовують саме таке порівняння).
Але це задоволення не з дешевих.

Проте ті, хто хоче замовити стандартні вироби, але за своїми, індивідуальними мірками, не платитимуть за це додаткових грошей. Ми БЕЗКОШТОВНО підженемо виріб під фігуру замовника.
Але слід пам’ятати дуже важливу деталь – що річ, пошиту за індивідуальним мірками, Майстерня не зможе прийняти назад. Ми здійснюємо повернення виробів, пошитих виключно за стандартними розмірами. Саме тому, при замовленні за індивідуальними даними, бажано під’їхати на примірку особисто.

Докладніше про правила замовлення, придбання та повернення виробів тут.
Ласкаво просимо! В разі, якщо ви нічого не підібрали собі в магазині, можете пошукати новинки тут, на блозі. Для цього введіть тег «новинка» в поле пошуку, і вам будуть відібрані усі пости, що розповідають про наші новинки, яких поки що нема у нас в магазині.
Ну, а якщо ви і тут нічого не підберете – звертайтесь напряму до нас! Ми точно знаємо, що саме вам запропонувати! ;) 

Немає коментарів: