Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

вівторок, 20 квітня 2010 р.

Східниця. Трускавець. Київ. Львів. Відтепер ми відкриті і у Івано-Франківську.

Мережа наших представництв продовжує розширюватись. Наша п'ята точка (ги-ги :) відкрита у Івано-Франківську. Відтепер усі бажаючі можуть подивитись, обрати, приміряти, придбати або замовити одяг від Майстерні одягу Ярини ЖУК, якщо завітають у затишну крамничку "Самі свої", що знаходиться у історичній частині міста, на вулиці Шевченка.


Наші вироби висять в чудовій старій шафі, що у другій залі. Там ви зможете підібрати собі виріб до своїх вподобань, а якщо раптом там нема того, що вам треба, то через продавчиню Наталю ви зможете замовити будь-яку річ, яку для вас з любов'ю створять у Майстерні та передадуть у крамничку. Замовити можна будь-яку модель будь-якого стандартного розміру. Можливі, також, індивідуальні замовлення. 


Крамничка спеціалізується... Тут так одразу і не скажеш. Тут є все - від справжньої трембіти до справжніх виробів від Майстерні :) Відреставрований антикваріат, витвори сучасних митців. Своєрідна крамничка-музей. До всього можна торкнутись, все можна роздивлятись, про все можна розпитати. Переконались на власному досвіді :) І є де посидіти, якщо втомились, гуляючи містом. 


Власниця магазину Ксенія ТКАЧУК розповіла, що працює виключно задля власного задоволення. В крамничці ви не знайдете того, що масово представлено в сувенірних лотках. Це, скоріш, місце для поціновувачів. Крамничка "на любителя". І таких любителів - ой як вистачає!


Ще одна особа вважає себе власницею затишної крамнички - Киця. Цій особі дозволяється вільно гуляти залами, заходити на кухню та пильно вивчати відвідувачів. Киці тут завжди раді, вона теж, свого роду, клієнтка... :)


Завітайте до крамнички "Самі свої", що на вулиці Шевченка 20. Працюємо з 11:15 до 19:00, крім неділі. Чекаємо!



Немає коментарів: