Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

середу, 31 березня 2010 р.

Порядок оплати виробів у Майстерні одягу Ярини ЖУК

 Картинка звідси: http://www.trust.ua/news/19960.html


У наш непевний час побільшало запитань стосовно оплати замовлень через інтернет. Тому ми публікуємо основні правила:

1. З інтернет-замовленнями ми працюємо по 100% передплаті (тобто, ви, здійснивши замовлення телефоном або електропоштою, отримуватимете від нас накладну на ваше замовлення і оплачуєте її в банку. Лише тоді ми починаємо роботу над замовленням.)
2. Розрахунок здійснюється на розрахунковий рахунок підприємця  (саме оплачена накладна є гарантією отримання виробу. Якщо ви вперше оплачуєте наші послуги, це природньо - турбуватись за свої кошти. В накладній вказано наші банківські реквізити та найменування виробів за які ви платите. У квитанції, котру вам видадуть в банку - вказано ціль платежу "за дизайнерський одяг". Будь-ласка, зберігайте квитанцію при собі до моменту отримання виробу. Іноді банківські працівники допускають помилки і навіть одна цифра може не дати оплаченим коштам стати на наш рахунок. Квитанція слугуватиме доказом помилки оператора і допоможе виправити помилку чи навіть повернути вам оплачені гроші. Також квитанція - це своєрідний варіант касового чека за наші послуги.)

Ми можемо використовувати інші види оплати за попередньою домовленістю, окрім післяплати при отриманні товару на Укрпошті.

Відповіді на усі питання ви можете отримати надіславши питання за адресою av(равлик)skrynya.com та yaryna_zh(равлик)yzfashionstudio.com

Дякуємо за увагу, з повагою, Майстерня Одягу Ярини Жук

Немає коментарів: