Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

четвер, 10 вересня 2009 р.

Для тих, хто вміє читати :)

Час відкласти комп‘ютер і взятися за книжку! Всі, хто буде у Львові від сьогодні і до 13 вересня, не пропустіть ледь не найбільшу культурну подію року у західній українській столиці!

Варто зауважити, що в рамках форуму видавців відбудуться презентації видань відомої поетеси, дослідниці української вишивки, друга нашої Майстерні, пані Марії ЧУМАРНОЇ.

Зоркема, 11 вересня о 16:00, на стенді видавництва "Навчальна книга - Богдан", відбудеться презентація серії книг Марії Чумарної «Золота пектораль»: «Золотий Дунай», «Тридевяте царство», «Тройдерево», «Правда про казку». (Докладніше про те, що саме відбуватиметься на стенді видавництва "Богдан", читайте тут).

А у суботу, 12 вересня, об 11:00 в конференц-залі Форуму (на другому поверсі), відбудеться презентація супер-мега-книги "Вишивання долі" (видавництво "Апріорі"). Ця книга є ідеологічним продовженням твору писменниці "Код української вишиванки", але в значно розширеному варіанті. (Розкладку вишивки для видання робила художник Віра ЧИПУРКО). Зокрема вперше широкому читачеві будуть презентовані давні техніки вишивки, про які і спеціалісти мало що знають. До того ж усі вишивки будуть розбиті по регіонах України. Одним словом - більш повнішого наукового твору з української вишивки досі ще не було.

Запрошуємо!

P.S. В кожній книжці Марії Чумарній, що буде продана на форумі, вкладено буклет нашого львівського представництва, з якого ви дізнаєтесь детальніше про нашу нову крамничку.

2 коментарі:

Iрина сказав...

Доброго дня!А можна чуть бiльше про те як можна замовити книгу? Яка цiна, чи можна замовити по поштi?

Дякую!

YZ Fashion Studio сказав...

Вам треба звернутись у видавництво "Апріорі", за адресою:

Львів 79000 вул. Катедральна, 2/4 а/с 242 м.
тел./факс: (0322) 74-42-18
e-mail: apriori_kniga@mail.ru
www.apriori.lviv.ua
Директор – Юрій Ігорович Николишин, тел.: (050) 132-42-75

або відвідати Форум видавців у Львові :)