Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

пʼятницю, 31 липня 2009 р.

Весілля

(досвід другий)

Те, що за першим причастям іде весілля - скоріш, правило, аніж несподіванка. Тому, після першого причастя ми вже були готові морально до виконання весільних замовлень. І вони [замовлення] не примусили нас довго чекати.

У весільних клопотах ми не вперше. Минулого року ми приймали участь у підготовці весільного комплекту для зіркових молодят. Цей комплект став широко відомим — він світився на телебаченні, про нього писали в модних журалах, обговорювали в блоґосфері. Тому що цей весільний комплект замовили нам Вітя Бронюк, соліст популярного гурту «ТІК» та його дружина Тетяна.


Тепер, їх вже можна привітати з донечкою Євою! Коли маленьку хрестили, Майстерня виготовила крижми на хрестини з тим ж самим візерунком, що був у батьків на весіллі. Тепер наступний крок - пошити з тих крижм сорочечку :)

А цьогоріч Майстерня працювала над сорочками нареченого та нареченої для тезок Ярини, подружжя Жуків з Мукачево. Коли вони приїхали до Майстерні на обміри - вони були схожі на двох горобчиків :) Тому і вбрання для них вийло таке зворушливо-романтичне...

Молода пара - Роман і Лєна обрали ніжні полтавські квіти (тема з делікатного «Ренесансу»), вишивка у поєднанні білого та вишневого кольорів.


Як писали нам після весілля самі молодята: «вийшло навіть краще, ніж ми сподівались». Це було найкащою подякою для колективу Майстерні! :)
Ми дуже вдячні Романові та Лєні за отримане задоволення під час роботи над їхнім вбранням і бажаємо їм залишатись такими ж зворушливо романтичними і щасливими як і тоді, коли ми вперше з ними познайомились.


Але, традиційно склалось що такі подієві замовлення у нас завжди йдуть в парі, тож слід за цим весільним комплектом ми працювали ще над одним, геть іншим замовленням. Але про це згодом.

Дякуємо молодятам за фотографії!
Будьте щасливі!

6 коментарів:

Марина і Михайло сказав...

Доброго дня, пані Ярино! :)
Просто захоплені вашими роботами. Дуже вишукано і з любов"ю зроблені речі! Досі не бачили нічого подібного.
Хотіли би запитати, скільки часу займає виготовлення весільних убрань. Ми би дуже, дуже хотіли замовити у нас весільні комплекти (якщо ви би на це пристали :)), але справа в тому, що ми дуже обмежені в часі. Весілля за місяць - через те, що батько молодого важкохворий, довелося несподівано змінювати плани. Були би дуже вдячні, якби ви написали, чи реально зробити таке замовлення за місяць, і яка ціна Ваших весільних комплектів.
Ми не дуже вимогливі, довіряємо Вашому смакові, головне, аби одяг був по-весільному святковим, але водночас скромним і зручним. :) весілля в нас буде радше символічним, гучної забави не плануємо.
Перепрошую, що пишемо в коментарях в блозі - не знайшли адреси поштової скриньки. Будемо вдячні, якщо ви дасте нам відповідь по е-мейлу: marynonka@ukr.net
З побажанням творчих успіхів і всіляких гараздів,
Марина і Михайло зі Львова.

YZ Fashion Studio сказав...

Шановні Марина та Михайло! Щиро дякуємо за відгук!
Відповідь у вас в пошті :)

Аспірантський семінар сказав...

Підкажіть, будь ласка, скільки приблизно зараз коштуватиме замовити весільний коплект, як на фото подружжя Жуків?
І скільки приблизно це займе?
мій мейл: instytutka(песик)gmail.com

YZ Fashion Studio сказав...

Шановний Семинаре! Чи то аспиранте :)
Замовити комплект можна. Навіть треба. Ми відповімо вам на електропошту :)

Unknown сказав...

Доброго дня! Мене також цікавить весільна сукня. Скажіть, будь ласка, скільки коштуватиме і термін ( в середньому). Щиро вдячна.
romashka.do@gmail.com

YZ Fashion Studio сказав...

Шановна romashka! Ми готові взятись за ваше замовлення вже і негайно. Відповідь у вас в електропошті :)