Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

четвер, 12 березня 2009 р.

Весна та чаклунські зміни :)

Прийшла весна – настала епоха змін. Паризький тиждень моди скоротили до троьх днів – криза, мовляв. Олександр МакКуін, підхопивші нову «кризову» тенденцію, використовує вже не дорогу тканину, а пресований папір, скотч та пивні бляшанки. А ми, як і писали раніше, готуємо нову колекцію, не забуваючи про поточні моделі. Зовсім не дотримуючись модних «кризових» тенденцій. Отак. Поточні моделі також піддались змінам. Найбільше дісталось «Білим квітам». Один з наших зимових «хітів», з сорочки перетворився на сукню.


було..............................................................стало..........................................................

Але це ще не все. Відчувші смак «переробок», Ярина «Білі квіти» перетворила на «Чорні». Вийшла таємнича сукня кольору ночі, з криваво-червоними стразами від «Swarowski». Сукня для жінок «вамп», для жагучих брюнеток, для чаклунок, для... Стоп. Я би навіть наважився назвати її «відьмацькою» сукнею... Ну, кожному своє.



А всього лише колір змінили – хто б міг подумати...


головна чаклунка :)

2 коментарі:

Анонім сказав...

Дійсно, гарно...

YZ Fashion Studio сказав...

Дякуємо на доброму слові! :)