Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

четвер, 12 лютого 2009 р.

Вітаємо наших читачів з Днем Усіх Закоханих!



Дорогі наші шанувальники та читачі!

Даруйте будь-ласка, що давненько не писали про свої новини та звершення. Після тривалих Різдвяних свят ми стрімголов кинулись надолужувати своє байдикування. Адже на носі сезон Весна-Літо і ми готуємо нову колекцію лляного одягу а також вводимо трикотажну лінійку для молодих (не лише за віком. Молодий душею - саме так ми бачимо нашого покупця!).

Привідкриємо завісу таємничості і скажемо, що лляна колекція буде виконана в контрастних і дуже веселих і, тим не менш, вишуканих кольорах. Ми використамо нові, писанкові мотиви. Як тільки перші моделі будуть виготовлені - ми покажемо трішки-трішки, щоб вас зацікавити. Уся колекція з'явиться на блозі наприкінці березня-початку квітня. На сайті та в крамницях - на Великодні свята. Тож, чекайте разом з нами! Нам нетерпиться поділитись своїми творіннями.
Кохання вам!

Також окрім того що 14 - День усіх закоханих, нагадуємо що в неділю Стрітеннє!

-----------------------------------------------------------------------------
світлина з ресурсу flickr.com

Немає коментарів: