Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

понеділок, 23 березня 2009 р.

Весна. Крапка.

День весняного сонцестояння настав. Тепер день дорівнює ночі, і надалі поступово збільшуватиметься. Буде більше сонця, більше тепла. І хоч ми деколи цього не помічаємо (зима дуже неохоче здає свої позиції - майже щотижня сніг і похолодання), але природа остаточно відчула весну. На нашому подвір'ї розквітнули підсніжники. А ще сталось таке диво - в нас оселилась саламандра.

Ось вона, красуня. Точніше, красень. Це самець.

Жовто-гарячих плям на плазуні зовні ще нема - для яскравого забарвлення ще зарано. Характерний окрас є хіба що на черевці. Дивно те, що її природнє середовище знаходиться в добрій сотні кілометрів від її сьогоднішньої оселі, але вона обрала саме нас.


Гуцули кажуть - це добра ознака :)

Відчуваючи весну, Майстерня підготувала новинки. Цього року, крім колекції, що присвячена Великодню, до Вашої уваги буде презентована ще й трикотажна лінія одягу. Авторський дизайн, приємні кольори та візитна картка Майстерні - унікальна вишивка! Про це - в нашому наступному пості :)

ВЕСНА ПРИЙШЛА!

4 коментарі:

Анонім сказав...

Пропоную ідею-візерунок чи сорочка присвячена саламандрі.

Shakeel Ahmed сказав...

ochin khorosho blogg
karasiwa.blogspot.com

YZ Fashion Studio сказав...

Тоді це буде сорочка для дуже яскравих людей :)

YZ Fashion Studio сказав...

Shakeel Ahmed, thank you for being our friend!