Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

суботу, 27 грудня 2008 р.

Для малят!

Нещодавно ми доповнили нашу невеличку колекцію дитячих виробів ще однією сукнею-сорочкою. Створена під враженням від мотивів Борщівських сорочок (Тернопільщина). Яскрава та багата кольорова гама та унікальні квіткові візерунки дають широке поле для творчості, тож на одному виробі ми не зупинимось.

Щиро вдячні пані Вірі Матковській за ентузіазм, безцінну колекцію та чудову книгу!


Ця сукня-сорочечка виготовлена з нашого традиційного міксу - льон+віскоза. Блискучі деталі - також, лише з лицевої частини мають напилення (ніякого подразника для дитячої шкіри).

Застібка на два боки.


А позаду ми зробили романтичну ленту-поясок вище талії для діточок різної повноти.


І, наостанок - дитяча таємниця на сорочечці. По пілочці від нижнього зрізу контуром під колір полотна вишитий візерунок, як на рукавчику. Його помітно лише коли роздивляєшся виріб зблизька.


Сукня-сорочка може бути виготовлена для вікової категорії від 5 до 8 років. Стосовно старших або молодших діточок - звертайтесь на електронку, вказану у профілі або традиційно - через комент форму.

Святкуйте Різдво по-українськи!
Вітаємо з усіма святами, що наближаються!

Також просимо вибачення у тих клієнтів, котрі не завжди можуть до нас додзвонитись. Наш мобільний телефон працює для вас завжди, за виключенням проблем мережі. Для взаємної зручності - ласкаво просимо звертатись до нас в елетронну пошту. Ви можете скинути нам свій телефон і ми обов'язково вам зателефонуємо того ж дня!

2 коментарі:

Анонім сказав...

Дуже гарна сорочечка!!!

YZ Fashion Studio сказав...

Дякуємо, ми дуже старались! :)