Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

понеділок, 8 листопада 2010 р.

Індивідуалістам - індивідуальне!


Я не бачу нічого поганого в серійному виробництві та серійних виробах. Над запуском серії працювало багато людей, що є складовою професійної команди, при створенні серії були враховані як останні модні інновації, так і побажання широкого кола споживачів. Таким чином, як правило, серійні вироби красиві, зручні та практичні.

Але. Є така категорія споживачів, які люблять речі, що створені спеціально для них. Одним словом, як полюбляють висловлюватись в бомонді "ексклюзив", вкладаючи в цей вираз престиж, індивідуальність, і звичайно же - ціну, як показник "елітарності" та "унікальності" власника такої речі.

Я теж полюбляю речі, що створені спеціально для мене. Але люблю перш за все через те, що річ створена саме для мене, відповідно вона відповідає вищому ступеню комфорту. І найголовніше - виріб підкреслює мою індивідуальність.

Саме для таких клієнтів, Майстерня відкриває можливість індивідуальних замовлень. Робити унікальні, тобто в одному екземплярі, вироби Майстерні почала вже давно. Продовжуватиме і надалі. 

Нещодавно була створена сорочка для вихідця з Тячева, Закарпатської області. Ця сорочка виконана з використанням характерних, притаманних саме цьому регіону візерунків. 


Комір та манжети з внутрішньої сторони бавовняною тканиною, (це правило для усіх сорочок "преміум-класу" від Ярини Жук). На внутрішній стороні вишитий логотип Майстерні з позначкою "EXCLUSIVE". 


Для замовника, (досить відомої в Україні людини) було важливим те, що на сорочці будуть рідні йому символи з рідного села. І це було визначальним аргументом при замовленні сорочки. 

В Майстерні люблять індивідуальні замовлення, оскільки в них можна проявити максимум фантазії. І саме тоді, бачачи результат нашої роботи, оточуючи говорять: "ти маєш такий гарний вигляд у цій сорочці (або сукні), а не "який в тебе гарний костюм". 

Звертайтесь!




Немає коментарів: