Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

вівторок, 19 травня 2009 р.

"ПІД ЗНАКОМ ПИСАНКИ" презентовано!

Після двох допрем'єрних виставок, у Києві та Тернополі та після прем'єрного показу у Івано-Франківську, "Майстерня одягу Ярини ЖУК" презентує широкому загалу нову колекцію сезону Весна - літо 2009, "Під знаком писанки".

Колекція складається з лляної та трикотажної частин. Кожна з цих частин - є повноцінною і самостійною колекцією. Їх об'єднує єдиний та основний елемент - прадавні писанкові символи.

Кольори колекції: чорний, коричневий, бірюзовий, жовто-пшеничний, теракотовий (лляна частина). Чорний, жовтий, зелений (трикотажна частина).

Колекція "Під знаком писанки" присвячена Сонцю та Життю :)


"Вечірня зоря"


"Роса на квітах"



"Перепілки під сонцем"


"Перепілки надвечір" (трикотаж)



"Пташиний полудень"



Моделі: Ніна, Вікторія, Роман (Модельна агенція "Ювента")
Локація: ресторан "Стара Фортеця" (Івано-Франківськ)


Повна колекція буде викладена на блог у найближчі дні - придивитись щось цікаве для себе зможуть не тільки чарівна половина, але й чоловіки, і діти :) Тоді ж будуть викладені і ціни. Хоча якщо Вас зацікавило щось вже і зараз - пишіть за адресою av@skrynya.com - я дам розгорнуту відповідь за всіма запитаннями і відразу ж прийму Ваше замовлення :)

А найближчі пости будуть присвячені нашої виставці у Тернополі та прем'єрному показу у Івано-Франківську. Буде багато фото та відео :)

Немає коментарів: