Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

середу, 25 березня 2009 р.

Нова колекція "ПІД ЗНАКОМ ПИСАНКИ"

Нова колекція – нарешті можу розкрити кілька фактів. Факт перший – колекція присвячена Великодню. Факт другий – моделі нової колекції не схожі на моделі попередніх. Факт третій – у вишивці використані прадавні слов’янські символи, які ми можемо зустріти на писанках. І, нарешті, факт четвертий – ми вводимо трикотажну лінію. На цьому факті і зупинимось докладніше.

Трикотаж вперше з‘явився у нашому виробництві. З’явився перш за все через те, що це безмежне поле для творчості. Крім того, трикотажні речі будуть більш доступні.


дівочий набір - два сонечка та дві пташки :)

В трикотажній лінії присутні три основних кольори – чорний (ну куди ж без нього!), яєчно-жовтий (Великдень на носі), та ніжно-зелений (весна, ага).

прадавній писанковий знак

Моделі оздоблені вишивкою за писанковими мотивами. Візерунки були ретельно опрацьовані дизайнером. Завдяки цьому, в них збережений прадавній магічний зміст. В чому полягає особливість трикотажних виробів?


Перш за все, вони ідельно лягають по фігурі. Трикотаж не потребує такого ж ретельного догляду, як моделі з лляного полотна і більш демократичною формою одягу. Незабаром ми викладемо на блог повну колекцію з робочою назвою «Під знаком писанки». Зустрінемось!

2 коментарі:

Анонім сказав...

а як можна замовити такий синій сарафанчик і скільки він коштує?

YZ Fashion Studio сказав...

Сарафан чорний, насправді :) Там є два, котрий з них Вас зацікавив? На бретельках, чи з американською проймою? Усі замовлення через пошту av@skrynya.com - виготовлення 5 - 7 робочіх днів, відправка - 1 доба по Україні, від 1 до 5 діб у будь-яку точку світу :)