Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

четвер, 20 вересня 2012 р.

Майстерня одягу Ярини ЖУК відкриває нову сторинку своєї діяльності :)

Уфффф. Рік пройшов.

Рік був дуже насиченим (хоча по блогу то не особливо помітно) :) Але найближчим часом ми виправимо ситуацію :)

По-перше. Ми нікуди не йшли з українського ринку. Наше представництво в Трускавці, магазин "Свитка", працює й розвивається (наші постійні клієнти постійно відвідують крамничку) Чи є там щось новеньке, можна дізнатись в нашого представника Лесі Дідик (0984578708) В неї ж можна й замовити щось для себе.

По-друге. Ми відкрили сторинку в facebook (www.facebook.com/YZstudio) та завели twitter (@YZ_studio) - там нас завжди можна знайти і дізнатись про наші новини та досягнення :)

По-третє. Ми активно почали працювати над створенням нового напрямку, що буде трохи відрізнятись від того, що ми робили раніше :) Нам цікаво експериментувати :)

                                                       Весільні рушники. Комплект.

Авторська вишивка з використанням мотивів вишивки козацької старшини.
Тканина: льон
Техніка вишивки: гладь по контуру
Кольори: вишневий, срібний
Оздоблення: мереживо


Немає коментарів: