Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

середу, 9 лютого 2011 р.

З чого шиються наші вироби?

Для свого виробництва, Майстреня використовує найкращі матеріали, що ми можемо знайти у світі. Ми шукаємо не тільки справжній льон, але й якісний льон. Підбираємо такі тканини, що будуть приємні для тіла, гарно виглядали, витримували багаторазове прання і зберігали свої якості впродовж багатьох років. 


Ми підбираємо такі нитки, щоб вони не вигоряли на сонці, не фарбували тканину під час чистки та прання, не кошлатились, щоб візерунок був міцним та чітким.


Ми підбираємо таку фурнітуру, що не облуплюється, не ламається, і має гарний вигляд.
Нажаль, такі матеріали не завжди можна знайти в Україні. Тоді ми шукаємо їх по всьому світі. Наприклад ці гудзикі, що вручну зроблені майстрами-ювелірами приїхали до нас з Монголії

 
А цю фурнітуру ми купили в США


Ось наш найулюбленіший магазин на американському континенті: JOANN fabric and craft stores


Тут ми знаходимо і звичайну тканину, і дизайнерську.


 Тут ми закуповуємо фурнітуру з металу, дерева та інших натуральних матеріалів.


Фурнітури тут багато - є з чого обирати. Якщо чогось раптом немає - можна підійти до менеджера і він обов'язково порадить, що робити в цьому випадку. Але, з огляду на асортимент, думаю, таке трапляється доволі нечасто.

Крім того, у магазині є велика кількість розхідного матеріалу. Тішить не тільки вибір, але й широкий діапазон можливих варіантів і розмірів. 


Тут же ми закуповуємо і деяке обладнання. Дизайнер майстерні - Ярина ЖУК у процесі пошуку.


Не дивуйтесь - підлоги там настільки чисті, що сісти на килим, для того щоб дістатись нижніх полиць зовсім не страшно :) 
Тут же, сидячи на підлозі, або у спеціальній бібліотеці, що розташована в самому центрі магазину, можна почитати спеціальну літературу з усього світу, каталоги і навчальні посібники.



Таким чином, набравшись матеріалів та знань, ми повертаємось до виробництва, щоб створювати для вас нові колекції та вироби!
Щиро ваша Майстерня :)



Немає коментарів: