Блог "Майстерні одягу Ярини ЖУК"

Цей блог створений насамперед для спілкування.
Усі враження, отримані від перегляду нашого сайту: www.yarynazhuk.com, можна викладати тут, щоб ми знали, як і в якому напрямку рухатись далі.

Для тих, хто тут вперше, нагадаємо, що розробляючи моделі сучасного одягу на основі старовинних традиційних українських вишиванок, Майстерня не виготовляє масових партій одягу. Кожна модель випускається в обмеженій кількості або в єдиному екземплярі.
Лідер Майстерні - дизайнер львівської школи Ярина ЖУК :)

вівторок, 14 квітня 2009 р.

Колекція "ПІД ЗНАКОМ ПИСАНКИ" у Києві!

Минув другий день з моменту відкриття нашої ДОПРЕМ’ЄРНОЇ ВИСТАВКИ – пора б вже і запостити щось.

Зібравші думки до купи, відкинувші емоції, починаємо аналізувати АКТ ПЕРШИЙ :)

Погода була пречудова... (ага, традиційно починаємо з погоди :) Скільки себе пам’ятаю, на Вербну неділю ЗАВЖДИ стояла гарна погода. Ми розгорнули виставку ще напередодні у п’ятницю, але останні деталі довішували навіть в неділю зранку.

Ось так виглядала наша частина галереї – ми зайняли самий центр. Скромно так...


На фронтоні - лляна колекція. На звороті - трикотажна.



Народу прийшло ДУЖЕ багато. Що не може не тішити.



Після першої служби люди пішли у галерею. Великого натовпу не було, натомість був НЕСКІНЧЕННИЙ потік. Зупинялись. Дивились. Питали: «а руками можна помацати?» І страшенно дивувались, коли чули у відповідь: «ТРЕБА!» :) Наступне ж запитання «скільки це коштує?», заводило мне в глухий кут. Адже ми ще не складали чіткий кошторис на продаж. (Зазвичай його мають вже на показі – він потрібен для «баєрів» - агентів, що займаються скупкою як готових колекцій, так і окремих виробів на замовлення). Отже усі продажі – після ПОКАЗУ, що відбудеться 10 травня (слідкуйте за рекламою :)



Приємно вразило те, що були люди, що хотіли купити виріб вже і зараз. Це завжди приємно. Але максимум, що ми можемо зробити до прем’єрного показу, це прийняти замовлення.

Ми також привезли кілька примірників пазушок для сорочок. Це було зроблено для того, щоб показати, як саме ми виготовляємо свої вироби, адже багато хто д умає, що ми спочатку викроюємо та зшиваємо сорочку, а вже потім наносимо вишивку. Для більшості було відкриттям, що ми робимо НАВПАКИ :)


пані Люба - ліворуч, Ярина ЖУК - в центрі. Панна Софія - праворуч

На виставку ми запросили нашу давню приятельку, писанкарку Любов КТИТОРОВУ. Вона одна з небагатьох, хто сама збирає трави та фарбує писанки натуральними фарбами. Ну, і анілінові, звичайно, теж використовує. Врешті решт дівчата покинули чергування біля виставки та перекочували до пані Люби – там було чим зайнятись :)



Нагадуємо, що виставка в галереї при храмі Василія Великого працюватиме до 21 квітня, з 10:00 до 18:00 ЗАПРОШУЄМО УСІХ БАЖАЮЧИХ!

(Якщо вхід в галерею (ліворуч по сходах від входу в храм), закритий, то потрапити в галерею можна через саму церкву – вхід через крамницю лівочуч – Вам підкажуть)

P.S. Роботи руками чіпати МОЖНА! (адже за славетним українським звичаєм, для повного уявлення необхідно помацати... :)

2 коментарі:

Анонім сказав...

Супер!. Вітаю! А коли плануєте бути у Львові? :)
Наталка Ільчишин

YZ Fashion Studio сказав...

Дякую, Наталю!
Львів ми цього року оминаємо - не стає часу та ресурсів на всі міста, де б хотілось презентуватись. :)
Ярина